27.8.2016

Vegaaniset vohvelit (G, M, VE)

Siskoni löysi yhtenä aamuna Vohvelirauta.net:n sivuilta helpon vohvelireseptin, lähdimme hiukan soveltamaan reseptiä ja teimme siitä meille sopivan version, vegaanisen ja gluteenittoman. Maito vaihtui kauramaitoon, voisin kuvitella että kookosmaidolla tai suklaisella mantelimaidolla saisi taikinaan myös kivan säväyksen. Vehnäjauhot vaihtuivat gluteenittomaan jauhoseokseen ja öljy kookosöljyyn. Paistoon käytimme avuksi vuokasprayta.

Taikina oli todella helppo tehdä. Ainekset piti sekoittaa sähkövatkaimella jonka jälkeen taikinan annettiin turvota 5-10 minuuttia. Taikinasta tuli nopeasti kuohkeahkoa. Itse paistoimme vohvelit vohveliraudalla mutta varmasti myös pannulla tulisi hyviä lettuja. Ohjeen mukaan vohveleita tulisi 6kpl mutta itse sain ainakin tehtyä näitä 7. Pieni varoituksen sana että näistä tulee todella täyttäviä! :D Itse jaksoin juuri ja juuri syödä näitä kaksi.


Elmollekin ois maistunu

4 kommenttia:

  1. Voi apua mikä koiruus, niin suloinen pyytävä katse! Kyllä itsellekin maistuisi noi vohvelit, näyttää nimittäin superhyviltä! :) Jään mielenkiinnolla seuraamaan blogiasi, vaikuttaa mielenkiintoiselta :)

    http://meikkiarsenaali.blogspot.fi/

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Elmo kyllä osaa olla tosi sulosen näkönen kun ruokaa on saatavilla :D Vohveleista tuli tosi hyviä, kannatta ehdottomasti kokeilla! Ja tervetuloa seurailemaan :)

      Poista
  2. Eikää miten ihana koira <3
    http://www.lily.fi/blogit/essiel

    VastaaPoista